Disclaimer

Disclaimer voor de website sporenmetdebuurt.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor eventuele onjuistheid of onvolledigheid van de op deze website aangeboden informatie.

De inhoud van deze website kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast, gewijzigd of verwijderd.

De website sporenmetdebuurt.nl bevat hyperlinks naar websites van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of juistheid van deze websites. De opname van een hyperlink naar een andere website impliceert geen enkele vorm van goedkeuring van de inhoud van die website.

De website sporenmetdebuurt.nl respecteert de privacy van haar bezoekers en verwerkt persoonsgegevens op een veilige en verantwoorde manier, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Voor meer informatie over ons privacybeleid, verwijzen we naar onze privacyverklaring op deze website.

De website sporenmetdebuurt.nl is eigendom van sporen met de buurt en mag niet zonder toestemming worden gekopieerd of op een andere manier worden gebruikt.

Deze disclaimer is van toepassing op de website sporenmetdebuurt.nl. Door gebruik te maken van deze website, gaat u akkoord met deze disclaimer.